Naar inhoud
bos met bomen en een rivier

DE LANGE WEG VAN WATER

partners logos

#SaveWaterWithFinish

Finish en Join for Water zetten zich in voor de bescherming en conservering van de zoetwatervoorraden in België. Kom meer te weten over onze acties.

ELKE DRUPPEL

Elke druppel legt een lange weg af naar onze woningen. Maar de rivieren, meren en watergebieden die voor ons water zorgen, dreigen droog te vallen waardoor zowel waardevolle natuurgebieden als onze watertoevoer gevaar lopen. Bij Finish zijn we gepassioneerd door waterbesparing, maar willen we ook dat alles in orde is of komt. Ook jij kan helpen door kleine veranderingen in je waterverbruik.

BEN JIJ EEN BESPAARDER?

Neem deel aan onze quiz en ga één van onze uitdagingen voor waterbesparing aan waardoor je onmiddellijk ook een bijdrage levert aan onze inspanning voor de bevoorrading van zoet water in 100 hectaren watergebieden in België en Oeganda.

Waterbespaarder

Waterverspiller

WAT FINISH EN JOIN FOR WATER DOEN

Water verbruiken veroorzaakte milieuschade waardoor rivieren en watergebieden uitdrogen. Finish en Join for Water slaan de handen in elkaar om het water in deze risicogebieden aan te vullen en de zeldzame natuurlijke omgevingen te beschermen.

rivier met gras en planten rondom

STOP MET SPOELEN EN BESPAAR ELKE DAG WATER

Finish Ultimate Plus heeft bewezen vanaf de eerste keer voor een schone vaat te zorgen op zelfs de meest aangekoekte resten. Door niet meer voor te spoelen bespaar je meer tijd, moet je minder inspanning leveren en verbruikt je gezin ook nog eens tot 60 liter water minder per wasbeurt!