Vijf dingen die elke chef zou moeten hebben

Dus u zit na te denken over een vaatwasser? Maar welk type past het best bij uw keuken en uw gezin? Lees deze simpele gids om u te helpen het ideale model te kiezen.

Het Aanrechtmodel

Als u beperkte ruimte heeft in de keuken en liever geen kasten wilt verliezen, is een compacte vaatwasser de perfecte optie.

Vanaf 50cmx50cm (niet groter dan een grote magnetron), heeft een compacte vaatwasser ruimte voor maximaal zes couverts waardoor het ideaal is voor alleenstaanden, drukke stellen, kleine gezinnen en zelfs voor caravans en campers.

Hoewel compacte vaatwassers geen afvoer hebben –  u vult het via een verbinding met uw keukenkraan en het wordt gewoon afgevoerd via de gootsteen – bieden ze precies hetzelfde reinigingsvermogen als een gewone vaatwasser en kunnen ze gebruik maken van alle normale Finish schoonmaakmiddelen. En omdat de machine geen afvoer heeft betekent het dat u het met u mee kan nemen wanneer u verhuist. Een ideale keuze voor mensen die huren.

De Slimline

Slechts 45cm kastruimte is alles wat u nodig heeft om een ​​slimline vaatwasmachine in te passen in uw kleine keukentje – en u krijgt er vele kostbare minuten voor terug die u anders zou besteden aan de afwas!

Zij zijn dan wel 15 cm smaller dan een gewone vaatwasser maar slimline vaatwassers bieden nog steeds uitstekend reinigend vermogen. Er passen 90-100 items in - of 9-10 couverts - waardoor ze ideaal zijn voor stellen of een klein gezin.

Slimline modellen, die minder dan 280 euro kunnen kosten, kunnen vrijstaand zijn, of u kunt, als u liever een gestroomlijnde look wilt, kiezen voor een geïntegreerd slimline apparaat dat verborgen is achter een kastdeur.

De Volledige Grootte

Als u een druk, groeiend gezin heeft of graag mensen thuis ontvangt en u heeft ruimte over, is een standaard vaatwasser degene voor u.

U kunt ofwel kiezen voor een vrijstaande vaatwasser dat de ruimte inneemt van een 600mm kast of, nogmaals, als u houdt van de uniformiteit van een rij van kasten zonder witte goederen in het zicht, voor een volledige of semi-geïntegreerde vaatwasser. Een volledig geïntegreerde machine is volledig verborgen achter een deur, een semi-geïntegreerde machine heeft een paneel dat past bij de rest van uw keuken, maar de knoppen zijn zichtbaar. Geïntegreerde machines zijn vaak iets duurder en ietsjes kleiner.

Een standaard vaatwasser heeft een capaciteit van 12-15 couverts en velen hebben een timer, ruisonderdrukking systemen en het hoogste energielabel.

Kortom, is er een vaatwasser geschikt voor elk huishouden, alles wat u hoeft te doen is kiezen!

Delen: