De dag na gisteravond

Deze situatie komt u vast bekend voor: de dag na het feest wordt u geconfronteerd met rijen vuile en halfvolle glazen, stapels vieze borden en, het allerergste, de afwas. Afhankelijk van het soort feestje krijgt u met verschillende problemen te maken, maar met de juiste materialen hebt u de vaat in een mum van tijd opgeruimd.

Theekransje

Of het nu een geplande en beschaafde middag is geweest of een spontaan kopje thee nadat de kroegen zijn dichtgegaan, theemokken en -kopjes zijn door de hardnekkige ingedroogde vlekken vaak erg lastig proper te krijgen. Finish breekt de deeltjes waaruit die vlekken bestaan af, zodat de vlek wordt losgeweekt en uw kopjes en mokken er weer proper uitzien en vlekvrij zijn.

Een etentje

Een onverwacht lange (en leuke) anekdote kan het verschil betekenen tussen een perfecte maaltijd en aangebrand eten. Als u voor veel mensen kookt, is de kans groot dat er iets aanbakt, maar met het beste vaatwasmiddel achter de hand, hoeft dit geen pijnpunt meer te zijn. Finish bevat een speciale Power Ball die ervoor zorgt dat de vaat wordt geweekt voordat die wordt gewassen, zodat u alles zo in de vaatwasmachine kan plaatsen. De Power Ball zorgt ervoor dat ingedroogde etensresten worden afgebroken en de afwas na één beurt proper uit de vaatwasmachine komt.

Een cocktailfeestje

Een cocktailfeestje en cocktailglazen gaan hand in hand. Dit is vaak een pijnpunt waar het de vaatwasmachine betreft, aangezien die glazen meestal niet heel goedkoop zijn. Finish is een gemakkelijk vaatwasmiddel voor glazen en biedt ze een goede verzorging. Het enige wat u hoeft te doen, is de vaatwasmachine vullen (zorg er wel voor dat de glazen niet tegen elkaar kunnen botsen). Gebruik ook Finish Vaatwasbescherming, waarmee u zeker bent van glanzende glazen.

Volg dit advies op en u hoeft zich niet langer zorgen te maken over de afwas. Dankzij Finish blijft alleen de gezelligheid u bij!

Delen: