Naar inhoud
rivier omgeven door een weide en bomen

DE LANGE WEG VAN WATER

Iedereen heeft water nodig zowel de mens als de natuur. We moeten allemaal zorg dragen voor de waterecosystemen zoals watergebieden, bronnen, overstromingsgebieden zodat we vandaag maar ook morgen over voldoende water beschikken. Finish en Join For Water werken samen om waterrijke gebieden te herstellen en water te besparen.

WATERUITDAGING

Join For Water wil het concept van de Waterchallenge uitbreiden van @home, naar @work. Op kantoor valt namelijk een ongelofelijk waterwinst te behalen. Daar is waar Finish en Join For Water nu de handen ineenslaan. Finish daagt haar eigen werknemers en de werknemers (een aantal) van onze partners uit om een mee te doen aan de Waterchallenge@work. Gezamenlijk zetten we ons een maand lang vol in om zoveel mogelijk water te besparen. Naast water besparen is dit natuurlijk ook teambuilding, leerzaam èn leuk!

Doe mee en registreer je voor 02/07/2023
Bezoek www.waterchallenge.org voor meer informatie.

DOE MEE EN SCHRIJF IN VOOR DE WATER CHALLENGE!

WATER CHALLENGE (office.com)

STEL ZELF VAST WAT JE KAN DOEN

Neem deel aan onze quiz en stel vast hoe het staat met je waterverbruik. Stel dan je persoonlijke doelstellingen voor waterbesparing op en wij zullen dezelfde inspanning leveren door de bedreigde watergebieden in België & Oeganda opnieuw aan te vullen.

cards

Partnership met Join For Water

ONZE PRODUCTEN EN DUURZAAMHEID

Ingrediënten
We werken samen met ons R&D-team om zeer efficiënte vaatwastabletten op de markt te brengen. Voor onze volledige ingrediëntenlijst verwijzen we je naar onze website.

Finish Ultimate Plus Regular

Finish Ultimate Plus Lemon

We hebben niet enkel het chemische aandeel in onze beste vaatwascapsule, maar ook MGDA (een petroleumgebaseerd productieproces) volledig geweerd en zijn overgestapt op citraat (een biologisch gebaseerd proces) zonder aan doeltreffendheid en prestaties in te boeten.

Recycleerbaarheid
Onze producten worden ook steeds duurzamer door minder plastic te gebruiken voor de verpakking. Zo leveren we ook meteen onze bijdrage aan het milieu.

Ultimate Plus 25T